Rezervime

Per prenotime dergoni email ne reserve@esperiarestaurant.com ose plotësoni formularin e mëposhtëm. Për prenotime brenda dites ose të menjëhershme, ju lutemi telefononi direkt ne (+355) 393 22422.

Rezervimi rekomandohet fuqimisht për grupe, prej 10 ose me shume vetash. Kur nuk keni prenotim, për shërbimin tuaj me te mirë, ju lutemi para mberritjes na kontaktoni te pergatisim tavolinen e duhur per ju dhe mysafiret tuaj. Ju theksojmë se të gjitha kërkesat i nënshtrohen disponueshmërisë.

Kodi i veshjes si per dreken dhe darken është casual elegant. Ju lutemi keni parasysh se rrobat e banjes dhe kafshet nuk lejohen ne ambientet e restorantit.

Ju falenderojmë për përzgjedhjen tuaj!