Punesime

Doni të punësoheni me ne?

Esperia Restaurant është gjithmonë në kërkim të personave të kualifikuar, të përkushtuar, të aftë, ambicioz, që kanë dëshire të punojnë e të ndërtojnë karrierën e tyre në një restorant prestigjoz. Ju ofrojmë mundësi të shkëlqyera për zhvillimin tuaj profesional dhe ndjekim në mënyrë konstante strategji për motivimin dhe pasurimin e eksperiencës tuaj profesionale në mënyrën më produktive dhe cilësore. Bëhuni dhe ju pjesë e skuadrës tonë, duke dërguar CV-në tuaj në hr@esperiarestaurant.com ose nëpërmjet plotësimit online të formularit tonë.

Ju urojmë Suksese!