Festoni Me Ne

Çfarëdo mund të jetë eventi juaj, ne kemi njohurin dhe përvojën për ta bërë atë realitet. Ambienti ynë elegant dhe rilaksues mbi det është ideal për çdo rast festimi. Ditëlindje, martesë, pagëzim, party, apo vetëm një takim shoqëror, ne mund të plotësojmë pritjet tuaja më të larta dhe t'ju ndihmojmë të bëni eventin tuaj të ardhshëm një eksperiencë të paharrueshme për të gjithë.

Jemi të gatshëm t'ju plotësojme çdo dëshirë! Mund të krijojmë një menu të veçantë që ti pershtatet shijes tuaj, stilit po edhe buxhetit. Nga menuja më e thjeshtë, në një darkë zyrtare me një seri pjatash, ushqimi ynë do të impresonoj ju dhe mysafirët tuaj.

Për planifikimin e ngjarjes tuaj dergoni email në events@esperiarestaurant.com ose nëpërmjet plotesimit online të formularit tonë. Për më shumë informacion telefononi në +355393 22422. Kontaktoni t'ju ofrojmë propozimet tona për një event të suksesshem.

Shpresojmë t'ju mirëpresim së shpejti në restorantin tonë!