Akomodimi

Bukuritë e natyrës, pastërtia e plazheve, ujrat e kristalta të detit, fshatrat e bukura tradicionale, historia dhe kultura, mikpritja dhe vlerat njerëzore te banoreve, e bëjnë Himarën një nga destinacionet turistike më të njohura dhe padyshim një nga rajonet më tërheqëse në gjithe bregdetin jonian.

Qyteti i Himarës dhe zonat përreth kanë një gamë të larmishme akomodimi per pushimet tuaja. Sigurisht që këtu mund të gjeni diçka që i përshtatet stilit dhe buxhetit tuaj. Mund të perzgjidhni nga një numër i madh hotelesh me cilësi të lartë, dhoma me qera, apartamente të ndryshme, shtepi dhe vila, si dhe kampe verore.

Krahina jonë dhe peizazhi i bukur mesdhetar ka gjithmonë diçka për tu ofruar vizitoreve gjatë verës po edhe gjatë gjithë vitit. Mund të rezervoni akomodimin tuaj nëpërmjet agjencive të udhëtimit, TripAdvisor ose nëpërmjet informacionit në tabelën e mëposhtme.

Hotele & Apartamente
Numri i Dhomave
Adresa & Telefona
Rapos Resort Hotel 50 Himare Potam, Tel.: (+355)393 22856
Ionian View 12 Himare Spile, Tel.: (+30) 6932288290
Angjelo Neranxi 5 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22406
Ilia Neranxi 8 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22415
Paxinos Neranxi 5 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22405
Rolando Rondo 4 Himare Spile, Tel.: (+30) 6944432936
Jorgo Tato 11 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22890
Alexander Duko 8 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22089
Nestor Varfi 3 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22422
Petro Varfi 8 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22419
Vasil Varfi 4 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22421
Thodori Zoto 7 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22922
Niko Bollano 4 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22837
Foto Goro 16 Himare Spile, Tel.: (+30) 6977733649
Niko Goro 8 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22202
Nikifor Konomi 6 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22201
Vyron Konomi 5 Himare Spile, Tel.: (+355) 692218728
Veniamin Veizi 16 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22787
Jorgo Lapa 11 Himare Spile, Tel.: (+355) 393 22921